A CÉGRŐL

Egészségesebbé tenni az embereket az egész világon!

mark_hughes

(1956- 2000) 1980 februárjában alapította meg a Herbalife céget. Globális küldetésünk, hogy pótoljuk a modernkori étrend és életvitel hiányosságait, rávegyük az embereket az egészséges táplálkozásra.
Az egészséges táplálkozás nagymértékben hozzájárul a jó egészség fenntartásához.

ceg_bemutatas

A Herbalife több, mint 33 éve áll az emberiség szolgálatában. Élen jár az egészséges tápanyagokkal és testsúlykontrollal foglakozó tudományokban.
A Cég küldetése, hogy biztonsággal segítse mindazokat az embereket :

  • akik meg akarják változtatni az életüket;
  • akik az egészséges életmódhoz vezető utat keresik;
  • akik pénzügyileg független életre vágynak.

Mindehhez segítségül tudományosan kifejlesztett testsúlykontroll és célzott egészségmegőrző termékeket, frissítő és fittséget segítő termékeket; illetve szépségápolási termékeket ajánl az egész családnak.

A Herbalife-ot Mark Hughes 1980-ban alapította, Kaliforniában. Célja az volt, hogy hatékony megoldást nyújtson az egészséges életmód kialakításához. Az egyszemélyes vállalkozás mára majdnem 2 millió tanácsadót számláló nemzetközi céggé fejlődött. A Herbalife jelentős szerepet tölt be világszerte (jelenleg 87 országban) a kiskereskedelmi iparágban, illetve alapító tagja a Nemzetközi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Szövetségének (IADSA). A Cég központi irodája Kaliforniában található, míg az európai központ az Egyesült Királyságban. Magyarország 2005-ben csatlakozott a világhírű céghez. Magyarországon, mint a Közép-kelet Európai Központ Budapesten található.

ceginfo_clip_image001

Herbalife Központ
Los Angeles, CA
Az 1980-ban alapított Herbalife International piacvezető wellness vállalat, az egészséges életmódhoz vezető út könnyebbé tételének elkötelezett híve.

ki_volt

Mark Hughes alacsony iskolai végzettségű, szerény körülmények között élő ember volt. Édesanyja halála – aki a számára felírt fogyasztószer véletlen túladagolása miatt vesztette el életét – sarkalta arra, hogy megtalálja azt a biztonságos és hatékony módszert, amellyel mindenki elérheti és megtarthatja az ideális testsúlyát, és egészségét. Kutatásait kiterjesztette kínai természetes növényekre, tapasztalt táplálkozási tanácsadók és a NASA közreműködésével olyan termékeket, programokat dolgozott ki, amelyek 30 éve világszerte millióknak segítettek, segítenek és segíthetnek a jövőben is. A termékek mögött tudósok, orvosok, és táplálkozási szakértők folyamatos munkája áll.

nab

A Herbalife fontosnak tartja, hogy folyamatosan a világ első számú táplálkozás tudománnyal foglalkozó vállalata legyen, ennek érdekében Tanácsadó testületet hozott létre. A Testületi tagok köre folyamatosan bővül a legelismertebb táplálkozástudományi-, egészségügyi szakértőkkel. A több mint 400 fős Táplálkozástudományi Tanácsadó Testület elnöke David Heber, Ph.D. professzor, jeles, nemzetközileg is elismert szakértők közül csak néhány név:

  • -Luigi Gratton, M.P.H.,
  • -Steve Hening, Ph.D.,
  • -Nobel-díjas Louis Ignarro, Ph.D.
  • -Prof. Halmy László A Magyar Elhízástudományi Társaság Elnöke.

A Herbalife elkötelezett a tudomány és a fejlesztés iránt. A Cég a legkorszerűbb technológiákkal a táplálkozástudomány előremozdításán fáradozik, így a legnagyobb tápértékű, a legkiemelkedőbb termékeket tudja fogyasztóinak biztosítani a hosszú távú egészség megőrzése, és a mindennapi vitalitás, jó kondíció érdekében.

A Herbalife természetes alapú  készítményei az életre szóló jóllétet hozzák elérhető közelségbe.

A Herbalife önálló disztribútorai maguk is a magas színvonal, az egészséges táplálkozás és a példa értékû ügyfélszolgálat elkötelezettei, és ezt az üzenetet a világ minden részébe elviszik.

Szeretne a munkatársam lenni?
Hívjon most!
06-30/9766-144

oldal_tetejere