TERMÉKEK

Szeretné éhségérzet nélkül csökkenteni testsúlyát? Több energiára lenne szüksége? Fiatalosabb külsőre vagy lendületre vágyik? Az Alap Program segítségével kialakíthatja személyre szabott programját, és a testsúlycsökkentő, az étrend-kiegészítő és a szépségápolási termékekkel új emberré válhat! 

testsuly_logo

Az Alap Program segítségével saját szervezete igényeihez szabhatja fehérjebevitelét, így a felesleges testsúly leadása közben Ön teltnek és energikusnak érezheti magát.

rendelés

fogyókúra

celzott_logo

A létfontosságú tápelemek megfelelő kombinációjának napi bevitelével az egészség és a vitalitás nem ismer határokat. A Herbalife exkluzív Sejttáplálás® technológiájára épülő Célzott Termékek sejtszinten biztosítják a létfontosságú tápanyagokat, így támogatva az átfogó jóllét kialakítását és a hosszú távra szóló egészséget.

rendelés

célzott-termékek

 

szepseg_logo

A szépség titka a szervezet megfelelő táplálása – mind az étkezés, mind a szépségápolás terén. A Herbalife szépségápolási termékeit úgy fejlesztettük ki, hogy használatukkal Ön sugárzóan szép lehessen és jól is érezze magát a bőrében. Fedezze fel növényi eredetű készítményeinket, amelyek revitalizálják, selymessé, simává, puhává varázsolják és elkényeztetik minden egyes porcikáját!

rendelés

szépségápolás1