KEZDD EL ÜZLETED MÉG MA

KEZDD EL ÜZLETED MÉG MA

A saját üzleted felépítéséhez válaszd a világ egyik vezető márkáját, a Herbalife Nutrition-t! A közvetlen értékesítésben az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka, amely már több, mint 40 éve bizonyítottan sikeresen működik. Több évtizedes tapasztalatunkkal, kiemelkedő értékesítési modellünkkel Téged is segítünk abban, hogy egy kiváló üzletet építs!

LEGYÉL A SAJÁT MAGAD FŐNÖKE

Döntsd el Te, hogy milyen időbeosztásban és milyen célokért dolgozol! A rugalmasság biztosítása garantált, hiszen az üzlet alakítása minden tekintetben hozzáilleszthető a Te mindennapjaidhoz! Dolgozz együtt olyan emberekkel, akik mindig felemelnek, és közösen segítitek egymást elérni a kitűzött célokat.

ARANYSZABÁLY GARANCIA

A Herbalife biztosítja az Aranyszabály garanciát, melynek segítségével még biztosabb a növekedés! Nálunk kiemelten fontos, hogy rugalmasan, transzparensen és egymást segítve dolgozzunk!

Nincs kötelező minimum vásárlási mennyiség vagy érték, ezért az indulás költségei rendkívül alacsonyak.


Pontos és átlátható rendszer: mindig tudni fogod, hogy milyen lehetőségeid vannak a bevételeid növelésére.


Visszatérítési-garanciát vállalunk: minden egyes el nem adott termék árát visszatérítjük neked, 12 hónapon belül, ha a Tagság törlésre kerül


Pénz-visszafizetési garancia: ha 90 napon belül meggondolod magad, 100% visszatérítést garantálunk a Herbalife Nutrition Üzleti csomagra, ha a Tagság törlésre kerül

LEGYÉL A KÖZÖSSÉGÜNK RÉSZE

Légy részese ennek a fantasztikus programnak: dolgozz hasonló gondolkodású emberek között, vedd igénybe szakértő edzőink támogatását, és férj hozzá olyan exkluzív termékekhez, amelyek a világ élvonalába tartoznak!
Ezeket a minőségi termékeket nem találod meg a boltokban, kizárólag Független Herbalife Tagok részére elérhetőek.

KEZDŐCSÖMAGOD

Csatlakozz, kezdd el a saját üzleted építését! Rendeld meg a kezdőcsomagot, amelyben minden fontos információt megtalálsz ahhoz, hogy egy sikeres üzletet építhess!

Herbalife Nutrition Táska


Formula 1 Krémes Csokoládé fehérje Shake 


Herbalife Nutrition Shaker


Herbalife Nutrition mérőkanál


Herbalife Nutrition termékkatalógus 


Herbalife Nutrition üdvözlőcsomag


Hozzáférés online oktatóanyagokhoz és eszközökhöz

LEGYÉL A VÁLTOZÁS EREJE

Segíts az embereknek olyan életmódot kialakítani, amelyben egészséges, és élettel teli mindennapjaikat élhetik! Segíts, hogy minél több ember életében pozitív változások következzenek be, a táplálkozásuk, az egészségük és a pénzügyi területen egyaránt! Csatlakozz közösségünkhöz, akár coach-ként, akár mentorként, vagy tanácsadóként! Légy az a változás, amelyet másokban szeretnél látni!