KIEGÉSZÍTŐK

KIEGÉSZÍTŐK

Napi táplálkozásunk nem feltétlenül tartalmazza a megfelelő mennyiséget a szükséges tápanyagokból, legnagyobb igyekezetünk ellenére sem. Itt segíthetnek az étrend-kiegészítő termékek, amelyek biztosítják, hogy megfelelően töltjük fel testünket. Vitaminok, ásványi anyagok és egyéb kiegészítők támogatják az általános egészséget és vitalitást és kulcsfontosságúak a test normál működéséhez és fejlődéséhez.

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

A vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlen részei táplálkozásunknak. Szükségesek számos, a testben végbemenő kémiai folyamathoz és az általános egészség és jóllét fenntartásához. Egy kiegyensúlyozott táplálkozás segíthet biztosítani az esszenciális vitaminokat és tápanyagokat, ugyanakkor nem könnyű a szükséges tápanyagokat pusztán az ételből bevinni. Az étrend-kiegészítők, mint a multivitamin tabletták, segíthetnek abban, hogy elérd a napi ajánlott beviteli értéket. 

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Nőknek Multivitamin kiegészítő 60 tabletta

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Nőknek Multivitamin kiegészítő termékkép
SKU 1819

Termék áttekintés

 

A Vitamin és Ásványi Komplex Nőknek egy multivitamin étrend-kiegészítő, amely a nők egyedi egészségi igényeire szabott. 24 kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, beleértve olyan mikrotápanyagokat is, amikből a szervezet egyedül nem tud, vagy nem tud elegendőt termelni. Ez az étrend-kiegészítő támogatja csontok egészségét, az energia-anyagcserét, a hormonműködést, a bőr, haj és köröm egészségét.

Ez a táplálkozástudományi szakértők által kifejlesztett és tudományos háttérrel rendelkező étrend-kiegészítő úgy került megalkotásra, hogy az Ön kedvenc Formula 1 Shake-jével együttműködve érvényesítse hatását.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Kalcium a csontok egészségéért
 • Cink az egészséges bőrért, hajért, körömért
 • B12 vitamin a normális energia-anyagcseréhez
 • B6 vitamin a hormonműködés szabályozásához

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be naponta egy vagy két tablettát étkezéskor. Ha naponta 2 shake-et fogyaszt, vegyen be egy tablettát! Ha naponta egy shake-et fogyaszt, vegyen be 2 tablettát! Fogyassza élvezettel a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód részeként!

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Férfiaknak Multivitamin kiegészítő 60 tabletta

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Férfiaknak Multivitamin kiegészítő termékkép
SKU 1800

Termék áttekintés

 

A Vitamin és Ásványi Komplex Férfiaknak egy multivitamin étrend-kiegészítő, amely a férfiak egyedi egészségi igényeire szabott. 24 kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, beleértve olyan mikrotápanyagokat is, amikből a szervezet egyedül nem tud, vagy nem tud elegendőt termelni. Ez az étrend-kiegészítő támogatja az immunrendszer normális működését, az izomfunkciókat, az energia anyagcserét és a mentális teljesítményt.

Ez a táplálkozástudományi szakértők által kifejlesztett és tudományos háttérrel rendelkező étrend-kiegészítő úgy került megalkotásra, hogy az Ön kedvenc Formula 1 Shake-jével együttműködve érvényesítse hatását.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • A-és C- vitamin az immunrendszer normális működéséhez
 • Magnézium az izomfunkciókhoz
 • Riboflavin az energia-anyagcseréhez
 • Pantoténsav a mentális teljesítményhez

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be naponta egy vagy két tablettát étkezéskor. Ha naponta 2 shake-et fogyaszt, vegyen be egy tablettát! Ha naponta egy shake-et fogyaszt, vegyen be 2 tablettát! Fogyassza élvezettel a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód részeként!

RoseGuard® étrend-kiegészítő 60 tabletta

RoseGuard® étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0139

Termék áttekintés

 

Alapvető fontosságú, hogy gondoskodjunk a testünkről és megkapjuk a szükséges tápanyagokat. Legjobb szándékunk ellenére is néha az étrendünk lehet, hogy nem tartalmazza a megfelelő mennyiséget minden tápanyagból, amire a testünknek szüksége van az egészséges fejlődéshez. 

Ez az, amiben a vitaminok és ásványi anyagok, valamint egyéb étrend-kiegészítők, mint például a RoseGuard® tudnak segíteni, és támogatják az egészséges, aktív életmódot.

A RoseGuard® egy napi fogyasztásra szánt étrend-kiegészítő rozmaring kivonatot tartalmaz. A-, C-, és E-vitaminok szakértők által összeállított keveréke, ami támogatja az immunrendszer egészségét, és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Magas A-, C-, E-vitamin tartalom az immunrendszer normális és egészséges működéséhez 
 • Két tabletta biztosítja az A-, és C-vitamin napi ajánlott bevitelének (RDA**) 100%-át 
 • Gondosan kiválogatott növényi összetevőkkel, rozmaringgal és kurkumával

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be napi két tablettát étkezések mellé. Fogyassza élvezettel a terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint az egészséges aktív életmód részeként! 

 

**Ajánlott napi beviteli mennyiség.

Nutrition Active étrend-kiegészítő 90 tabletta

Nutrition Active étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0104

Termék áttekintés

 

A Nutrition Active különleges növényi hatóanyagok és alapvető vitaminok és ásványi anyagok keverékéből álló étrend-kiegészítő, amely segít kinyerni az ételben lévő energiát, és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

A Nutrition ACtive ellátja a szervezetet B-vitaminokkal (B1, B2, B6) és az alapvető ásványi anyagokkal, cinkkel, mangánnal és rézzel a jó egészségért és közérzetért. Hozzájárul az energiatermelő mechanizmusok normális működéséhez és a normális szénhidrát anyagcseréhez.

 

Legjellemzőbb tulajdonságok és előnyök:

 • Energiatermelő anyagcsere: B1-, B2- és B6-vitamin, réz és mangán
 • Normál szénhidrát anyagcsere: cink
 • Sejtvédelem az oxidatív stressztől: réz, mangán, cink

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be naponta 3 kapszulát. A terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, és az egészséges, aktív életmód részeként javasolt fogyasztani.

Thermo Complete® étrend-kiegészítő 90 tabletta

Thermo Complete® étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0050

Termék áttekintés

 

A Thermo Complete® egy különleges, zöld tea és yerba mate különleges keverékével készült, természetes forrásból származó koffeint tartalmazó étrend-kiegészítő. C-vitamint is tartalmaz, ami hozzájárul az energia-anyagcsere normális működéséhez, és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

82mg koffeint tartalmaz adagonként, hogy fokozza szellemi teljesítőképességét a koncentráció javításával.*

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • C-vitamin – hozzájárul a fáradtság és levertség csökkentéséhez
 • Adagonként 82mg koffein*

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be napi egy-két tablettát délelőtt, vagy délután. Fogyassza élvezettel a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint az egészséges, aktív életmód részeként.

 

*Javasoljuk, hogy a teljes napi koffeinbevitel ne haladja meg a napi 400 mg-ot (200 mg a várandós, vagy szoptató nőknek).

Xtra-Cal® kálcium kiegészítő 90 tabletta

Xtra-Cal® kálcium kiegészítő termékkép
SKU 0020

Termék áttekintés

 

Az Xtra-Cal® egy egyedülálló, kalciumban, D-vitaminban, rézben, magánban és cinkben gazdag étrend-kiegészítő. A kalcium szükséges a fogak és csontok egészségének megőrzéséhez. Különleges formulánk D-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul a kalcium felszívódásához és a normális izomfunkciók fenntartásához.

Az Xtra-Cal® az egészséges csontok és fogak megőrzéséhez szükséges kalcium napi ajánlott beviteli mennyiségének több, mint 100%-át tartalmazza.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • A kalcium segít az egészséges csontok és fogak megőrzésében
 • D-vitaminban gazdag, ami alapvető fontosságú a kalcium felszívódásához és a megfelelő izomműködéshez
 • Egy napi adag 850mg kalciumot tartalmaz
 • Tartalmaz még rezet, mangánt és cinket is

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be egy tablettát étkezéshez naponta háromszor. 

A terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, és az egészséges, aktív életmód részeként javasolt fogyasztani.

 

*Ajánlott napi mennyiség

EGÉSZSÉGES ZSÍROK

Testünknek kis mennyiségben ugyan, de szüksége van zsírokra a megfelelő működéshez. Kis mennyiségben és a megfelelő egyensúlyban, az esszenciális zsírsavak hozzájárulnak a normál látás és agyi funkciók fenntartásához. 

Herbalifeline® Max omega-3 30 kapszula

SKU 0043

Termék áttekintés

 

A Herbalifeline® Max egy fenntartható forrásból származó Omega-3 (EPA és DHA) esszenciális zsírsavban gazdag étrend-kiegészítő, ami hozzájárul a szív normális működéséhez és a normális vérnyomás fenntartásához.*

A DHA a normális agyfunkciók és normális látás fenntartásához is hozzájárul.*

A Herbalifeline®  Max esszenciális olajokat (kakukkfű és borsmenta) tartalmaz a frissebb utóízért. A Herbalifeline®  Maxszal elérheti a napi ajánlott Omega-3 esszenciális zsírsav bevitelt és az egészséges zsírok minden előnyös hatását.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Fenntartható forrásból származó halolaj a Friend of the Sea tanúsítványával
 • Vegetáriánus zselé kapszula –mindegyik kapszula 375mg EPA, és 250mg DHA zsírsavat tartalmaz
 • Esszenciális olajokat tartalmaz a frissebb utóízért
 • Szakértő táplálkozás az agy, szem és a szív egészségéért*

 

Napi felhasználás:

1 kapszula: hozzájárul a normális szívműködéshez, normális látáshoz és agyi funkciókhoz

4 kapszula: hozzájárul a normális szívműködéshez, normális látáshoz és agyi funkciókhoz, és a vér normális triglicerid szintjéhez

5 kapszula: hozzájárul a normális szívműködéshez, normális látáshoz és agyi funkciókhoz, a vér normális triglicerid szintjéhez, és a normális vérnyomáshoz 

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be 1, 4, vagy 5 kapszulát (attól függően, milyen hatást szeretne elérni) étkezés közben napközben. A legjobb, ha a Herbalifeline® Max kapszulát egy pohár vízzel veszi be. A terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyassza!

 

*Minden felsorolt jótékony hatás attól függ, hány kapszulát vesz be.

ROST

A normális emésztési funkciók fenntartásához egy felnőttnek napi 25 g rost bevitelére van szüksége, de többségünk közel sem fogyaszt elegendő rostot. Hogy segítsünk elérni a napi ajánlott mennyiséget, rostban gazdag kiegészítők széles skáláját kínáljuk.

Rost Tabletta kiegészítő 180 tabletta

Rost Tabletta kiegészítő termékkép
SKU 3114

Termék áttekintés

 

A rost alapvető fontosságú az egészséges emésztéshez. Azonban az átlagember meg sem közelíti a 25-31 gramm ajánlott napi rost mennyiséget, amire a szervezetnek szüksége van.

A Rost tabletta zabrost, inulin és petrezselyem keverékét tartalmazza ezzel segítve az ajánlott napi rostbevitel elérését.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Az ajánlott napi adag 3gramm rostot tartalmaz. 
 • Zabrostot és petrezselymet tartalmaz

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be két tablettát minden étkezéshez egy nagy pohár vízzel, naponta háromszor. Ezt a terméket fogyaszthatja a Herbalife Formula 1 Kiegyensúlyozott Shake Mix itallal, és a Herbalife Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex tablettával együtt. Fogyassza élvezettel a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és az egészséges, aktív életmód részeként!

 

Multi-Rost ital cukormentes 204 g

Multi-Rost ital cukormentes termékkép
SKU 2554

Termék áttekintés

 

A rost alapvető fontosságú az egészséges emésztéshez. Azonban az átlagember meg sem közelíti a 25-31 gramm ajánlott napi rost mennyiséget, amire a szervezetnek szüksége van.

A Multi-Rost Ital ízletes és könnyű módja a napi rostbevitel növelésének, és az egészséges emésztés támogatásának.* Oldódó és nem oldódó rostok egyedi keveréke, cukormentes** és nem tartalmaz mesterséges édesítőt. 

A Multi-Rost Ital 6 természetes rostforrás - alma, zab, kukorica, citrom, cikória és szója - keverékét tartalmazza, amik segítik a jótékony baktériumok fejlődését az emésztőrendszerben.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • 5g rost adagonként
 • 6 természetes rostforrás
 • 18 kalória adagonként
 • Cukormentes**
 • Nem tartalmaz mesterséges édesítőt
 • Oldódó és nem oldódó rostokat egyaránt tartalmaz

 

Felhasználási javaslat:

Keverjen egy mérőkanálnyi (6,8 g) port 1,5 dl vízhez, vagy adjon egy mérőkanálnyit kedvenc Formula 1 Shake-jéhez!

 

Fogyassza élvezettel a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrendet követve, egy egészséges, aktív életmód részeként!

 

*A zabrost hozzájárul a salakanyagok nagyobb mértékű ürüléséhez.

** 0,1 g természetesen előforduló cukrot tartalmaz.

Beta Heart® italpor 229 g

Beta Heart® italpor termékkép
SKU 0267

Termék áttekintés

 

A Beta Heart egy tápláló, vanília ízű por, ami egy kulcsfontosságú összetevőt, zab béta-gkülánt, Oatwell™-t tartalmaz. A zab béta-glükánról kimutatták, hogy csökkenti a vér koleszterinszintjét. A magas koleszterinszint kockázati tényező a szívkoszorúér betegségek kialakulásában. A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normális koleszterinszintjének fenntartásához.

 

Legfontosabb tulajdonságok és előnyök:

 • 3g zab béta-glükán
 • Magas rosttartalom (3g/kanál)
 • Cukormentes
 • Nem tartalmaz mesterséges édesítőt
 • Fehérjeforrás
 • 25 kcal / kanál

 

Használati utasítás:

Keverjen össze 2 kanál terméket 2,2 dl vízzel, vagy cukormentes itallal! A Beta Heart-ot a hozzákeverheti a kedvenc gyümölcsitalával, vagy hozzáadhatja a kedvenc Formula 1 shake-jéhez.

Fogyassza a terméket kiegyensúlyozott, változatos étrend részeként, az egészséges, aktív életmódba illesztve!

FITOTÁPANYAGOK

A fitotápanyagok anitoxidánsként működnek és segítenek fenntartani az immunrendszer normális működését. Turbózd fel napi fitotápanyag-beviteledet a RoseGuard® segítségével – rostban és A-, C- és E-vitaminokban gazdag rost megoldás a Herbalife Nutrition-től.

RoseGuard® étrend-kiegészítő 60 tabletta

RoseGuard® étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0139

Termék áttekintés

 

Alapvető fontosságú, hogy gondoskodjunk a testünkről és megkapjuk a szükséges tápanyagokat. Legjobb szándékunk ellenére is néha az étrendünk lehet, hogy nem tartalmazza a megfelelő mennyiséget minden tápanyagból, amire a testünknek szüksége van az egészséges fejlődéshez. 

Ez az, amiben a vitaminok és ásványi anyagok, valamint egyéb étrend-kiegészítők, mint például a RoseGuard® tudnak segíteni, és támogatják az egészséges, aktív életmódot.

A RoseGuard® egy napi fogyasztásra szánt étrend-kiegészítő rozmaring kivonatot tartalmaz. A-, C-, és E-vitaminok szakértők által összeállított keveréke, ami támogatja az immunrendszer egészségét, és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Magas A-, C-, E-vitamin tartalom az immunrendszer normális és egészséges működéséhez 
 • Két tabletta biztosítja az A-, és C-vitamin napi ajánlott bevitelének (RDA**) 100%-át 
 • Gondosan kiválogatott növényi összetevőkkel, rozmaringgal és kurkumával

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be napi két tablettát étkezések mellé. Fogyassza élvezettel a terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint az egészséges aktív életmód részeként! 

 

**Ajánlott napi beviteli mennyiség.

EXTRA FEHÉRJE

Turbózd fel fehérje-beviteledet egyetlen egyszerű lépésben. Magas minőségű fehérjét tartalmazó kiegészítőink tökéletesen étkezéseid kiegészítéséhez, vagy snack-nek. Élvezd ezeket turmixokban, shake-ekben, vagy tegyél egy kanállal belőle kedvenc egészség-táladba, főzelékekbe.

Fehérje Italkeverék vanília 588 g

Fehérje Italkeverék vanília termékkép
SKU 2600

Termék áttekintés

 

Növelje napi fehérjebevitelét ezzel az ízletes, vanília ízű itallal, amely gyorsan és könnyen elkészíthető.

A Fehérje Italpor (PDM) 15gramm kiváló minőségű fehérjét tartalmaz adagonként, 20 vitamint, ásványi anyagot, és vegetáriánusok számára is megfelelő.

A Fehérje Italport személyre szabhatja étrendi igényeinek, életmódjának és ízlésének megfelelően. Egyszerűen adja hozzá a kedvenc Formula 1 shake-jéhez, és egy gazdagabb és krémesebb tápláló italt kap.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • 15g kiváló minőségű fehérje
 • 7 g szénhidrát
 • 20 alapvető vitamin és ásványi anyag
 • Vegetáriánusok számára is megfelelő
 • Vízzel is elkészíthető

 

Felhasználási javaslat:

Használat előtt finoman rázza fel a dobozt, mivel a tartalma leülepedhet. 

Vízzel: 2 evőkanálnyit (28 gramm) keverjen el 2,5 dl vízzel, és rázza/keverje simára.

Formula 1 shake-kel: 2 evőkanál (28 gramm) Fehérje Italport és 2 evőkanál (26 gramm) Formula 1 Kiegyensúlyozott Shake Mixet keverjen el 3 dl vízzel. Rázza/keverje simára, és fogyassza élvezettel.

A termék fogyasztását a kiegyensúlyozott, változatos étrend és az egészséges, aktív életmód részeként javasoljuk.

Formula 3 Személyre szabott fehérje-koncentrátum 240 g

Fehérje Italkeverék vanília termékkép
SKU 0242

Termék áttekintés

 

A fehérje az egyik fő tápanyag, amely megtalálható az ételeinkben és a kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú eleme. Míg egyéni szükségleteink különbözőek lehetnek, fontos, hogy teljesítsük a napi fehérjeszükségletünket, és esszenciális aminosavak az étrendből származzanak, ne az izmainkból.

A Személyre szabott Fehérje-koncentrátum magas fehérje tartalmú keverék, amely beleilleszthető az Ön életmódjára és táplálkozási igényeire szabható.

Egy natúr és édesítés nélküli formula, amely gazdag szójában és tejsavófehérjében*, és belekeverhető ételekbe, italokba, hozzáadhatja kedvenc Formula 1 shake-jéhez is, hogy személyre szabhassa napi fehérjebevitelét.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • 5g kiváló minőségű fehérje minden adagban (szója- és tejsavófehérje)
 • Natúr, édesítés nélküli keverék

 

Felhasználási javaslat:

Használat előtt finoman rázza fel a dobozt, mivel a tartalma leülepedhet. Egy csapott teáskanálnyi (6gramm) Személyre szabott Fehérje-koncentrátum 5 gramm fehérjét tartalmaz. Napi 1-4 adag fogyasztása javasolt.

A termék fogyasztását a kiegyensúlyozott, változatos étrend és az egészséges, aktív életmód részeként javasoljuk.

 

*A fehérje segíti a sovány izomtömeg felépítését és a csontok egészségének megőrzését.