KIEGÉSZÍTŐK

KIEGÉSZÍTŐK

Napi táplálkozásunk nem feltétlenül tartalmazza a megfelelő mennyiséget a szükséges tápanyagokból, legnagyobb igyekezetünk ellenére sem. Itt segíthetnek az étrend-kiegészítő termékek, amelyek biztosítják, hogy megfelelően töltjük fel testünket. Vitaminok, ásványi anyagok és egyéb kiegészítők támogatják az általános egészséget és vitalitást és kulcsfontosságúak a test normál működéséhez és fejlődéséhez.

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

A vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlen részei táplálkozásunknak. Szükségesek számos, a testben végbemenő kémiai folyamathoz és az általános egészség és jóllét fenntartásához. Egy kiegyensúlyozott táplálkozás segíthet biztosítani az esszenciális vitaminokat és tápanyagokat, ugyanakkor nem könnyű a szükséges tápanyagokat pusztán az ételből bevinni. Az étrend-kiegészítők, mint a multivitamin tabletták, segíthetnek abban, hogy elérd a napi ajánlott beviteli értéket. 

Phyto Complete Étrend-kiegészítő 60 kapszula

Phyto Complete termékkép
SKU 2273

Termék áttekintés

A Phyto Complete keményen dolgozik, mialatt Te éled az életed. Gondosan összeállított Fiit-NSTM-mel, egy tudományosan vizsgált összetevővel, amely bizonyítottan támogatja a derékkörfogat és a hasi zsír csökkentését, valamint javítja a vitalitást és az energiát*.

Ez a fitonutriensekben gazdag kapszula természetes koffeint tartalmaz, és tele van C-vitaminnal, B3-vitaminnal, krómmal és olyan növényi kivonatokkal, mint a guarana, a zöld tea, a grapefruit, a szőlő és a feketerépa. normál energiatermelő anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, míg a króm támogatja a normál makrotápanyag-anyagcserét.

Támogasd mindennapi rutinodat a Phyto Complete napi adagjával - a természetben gyökerező és tudományosan alátámasztott.

Kulcsfontosságú előnyök:

Tudományosan vizsgált Fiit-NS™ összetevővel

 • A Fiit-NS™ B3-vitamin és növényi kivonatokból, többek között guaranából, zöld teából, grapefruitból, szőlőből és feketerépából származó fitonutriensek kombinációját tartalmazza.
 • Guaranából származó természetes koffeint tartalmaz
 • Krómot tartalmaz, amely támogatja a normál makrotápanyagcserét és a normál vércukorszint fenntartását.
 • C-vitamint és magas B3-vitamin (niacin) tartalommal, amely hozzájárul a normális energiatermelő anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • Vegánok számára is ideális
 • Gluténmentes

Fogyasztási javaslat:

Legyen a Phyto Complete a napi rutin része. Vegyél be naponta 2 kapszulát étkezés közben..

Kérdések és válaszok az EGCG-ről:

 

Mi az az EGCG?

Az EGCG az epigallokatechin-gallát rövidítése, és a zöld teában található antioxidáns.

 

Van egy nap alatt biztonságosan elfogyasztható maximális mennyiség?
Igen, egy új EU rendelet szerint napi 800 mg EGCG-nál többet nem szabad fogyasztani.

 

Mennyi EGCG van a Phyto Complete-ben?
A Phyto Complete 90 mg-ot tartalmaz adagonként (2 kapszulánként).

Miért van EGCG a Phyto Complete-ben?
Mert a Phyto Complete formulája zöldtea kivonatot tartalmaz.

Más Herbalife Nutrition termékek is tartalmaznak EGCG-t?
Igen, az Instant Gyógynövény italpor is tartalmaz EGCG-t, adagonként akár 42 mg-ot.

Jelentenek-e ezek a termékek biztonsági kockázatot?
Nem, ha a Phyto Complete-et és az Instant Gyógynövény italport a címkén szereplő irányelveknek megfelelően fogyasztják, nincs biztonsági probléma.

Immune Booster Étrendkiegészítő ital bogyós íz 10 tasak

Immune Booster termékkép
SKU 2273

Termék áttekintés

Immunrendszerünk egy hihetetlenül összetett hálózat, amely csendben és fáradhatatlanul dolgozik minden egyes nap. Támogasd immunrendszered az Immune Boosterrel! 

Ez a por formájú étrendkiegészítő ital EpiCor®-ral, egy tudományosan bizonyított, szárított élesztő alapú összetevővel készült. 

Az Immune Booster okos táplálék az immunrendszerednek. Kulcsfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Például  C- és D-vitamin, a szelén és a cink.

 Az Immune Booster 10 tasakos dobozban kapható, és kiválóan alkalmas arra, hogy útközben is fogyaszthasd!

 

Kulcsfontosságú előnyök:

Frissítő, bogyós íz.

Olyan kulcsfontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. Ezek közé tartozik a C- és D-vitamin, szelén és cink. EpiCor®-t is tartalmaz, egy tudományosan bizonyított szárított élesztő alapú összetevőt

C-vitamin, cink és szelén hozzájárul a sejtek oxidatív stressztől való védelméhez.

Vegetáriánusoknak is ideális.

 

Fogyasztási javaslat:

Élvezd az Immune Boostert naponta. Önts hozzá egy tasakot (3,7g) 150ml vízhez, és keverd amíg feloldódik. Fogyassz napi egy pohárral étkezés közben! Fogyaszd ezt a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend, és egy aktív, egészséges életmód részeként.

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Nőknek Multivitamin kiegészítő 60 tabletta

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Nőknek Multivitamin kiegészítő termékkép
SKU 1819

Termék áttekintés

 

A Vitamin és Ásványi Komplex Nőknek egy multivitamin étrend-kiegészítő, amely a nők egyedi egészségi igényeire szabott. 24 kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, beleértve olyan mikrotápanyagokat is, amikből a szervezet egyedül nem tud, vagy nem tud elegendőt termelni. Ez az étrend-kiegészítő támogatja csontok egészségét, az energia-anyagcserét, a hormonműködést, a bőr, haj és köröm egészségét.

Ez a táplálkozástudományi szakértők által kifejlesztett és tudományos háttérrel rendelkező étrend-kiegészítő úgy került megalkotásra, hogy az Ön kedvenc Formula 1 Shake-jével együttműködve érvényesítse hatását.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Kalcium a csontok egészségéért
 • Cink az egészséges bőrért, hajért, körömért
 • B12 vitamin a normális energia-anyagcseréhez
 • B6 vitamin a hormonműködés szabályozásához

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be naponta egy vagy két tablettát étkezéskor. Ha naponta 2 shake-et fogyaszt, vegyen be egy tablettát! Ha naponta egy shake-et fogyaszt, vegyen be 2 tablettát! Fogyassza élvezettel a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód részeként!

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Férfiaknak Multivitamin kiegészítő 60 tabletta

Formula 2 Vitamin és Ásványi Komplex Férfiaknak Multivitamin kiegészítő termékkép
SKU 1800

Termék áttekintés

 

A Vitamin és Ásványi Komplex Férfiaknak egy multivitamin étrend-kiegészítő, amely a férfiak egyedi egészségi igényeire szabott. 24 kulcsfontosságú tápanyagot tartalmaz, beleértve olyan mikrotápanyagokat is, amikből a szervezet egyedül nem tud, vagy nem tud elegendőt termelni. Ez az étrend-kiegészítő támogatja az immunrendszer normális működését, az izomfunkciókat, az energia anyagcserét és a mentális teljesítményt.

Ez a táplálkozástudományi szakértők által kifejlesztett és tudományos háttérrel rendelkező étrend-kiegészítő úgy került megalkotásra, hogy az Ön kedvenc Formula 1 Shake-jével együttműködve érvényesítse hatását.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • A-és C- vitamin az immunrendszer normális működéséhez
 • Magnézium az izomfunkciókhoz
 • Riboflavin az energia-anyagcseréhez
 • Pantoténsav a mentális teljesítményhez

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be naponta egy vagy két tablettát étkezéskor. Ha naponta 2 shake-et fogyaszt, vegyen be egy tablettát! Ha naponta egy shake-et fogyaszt, vegyen be 2 tablettát! Fogyassza élvezettel a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód részeként!

RoseGuard® étrend-kiegészítő 60 tabletta

RoseGuard® étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0139

Termék áttekintés

 

Alapvető fontosságú, hogy gondoskodjunk a testünkről és megkapjuk a szükséges tápanyagokat. Legjobb szándékunk ellenére is néha az étrendünk lehet, hogy nem tartalmazza a megfelelő mennyiséget minden tápanyagból, amire a testünknek szüksége van az egészséges fejlődéshez. 

Ez az, amiben a vitaminok és ásványi anyagok, valamint egyéb étrend-kiegészítők, mint például a RoseGuard® tudnak segíteni, és támogatják az egészséges, aktív életmódot.

A RoseGuard® egy napi fogyasztásra szánt étrend-kiegészítő rozmaring kivonatot tartalmaz. A-, C-, és E-vitaminok szakértők által összeállított keveréke, ami támogatja az immunrendszer egészségét, és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Magas A-, C-, E-vitamin tartalom az immunrendszer normális és egészséges működéséhez 
 • Két tabletta biztosítja az A-, és C-vitamin napi ajánlott bevitelének (RDA**) 100%-át 
 • Gondosan kiválogatott növényi összetevőkkel, rozmaringgal és kurkumával

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be napi két tablettát étkezések mellé. Fogyassza élvezettel a terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint az egészséges aktív életmód részeként! 

 

**Ajánlott napi beviteli mennyiség.

Nutrition Active étrend-kiegészítő 90 tabletta

Nutrition Active étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0104

Termék áttekintés

 

A Nutrition Active különleges növényi hatóanyagok és alapvető vitaminok és ásványi anyagok keverékéből álló étrend-kiegészítő, amely segít kinyerni az ételben lévő energiát, és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

A Nutrition ACtive ellátja a szervezetet B-vitaminokkal (B1, B2, B6) és az alapvető ásványi anyagokkal, cinkkel, mangánnal és rézzel a jó egészségért és közérzetért. Hozzájárul az energiatermelő mechanizmusok normális működéséhez és a normális szénhidrát anyagcseréhez.

 

Legjellemzőbb tulajdonságok és előnyök:

 • Energiatermelő anyagcsere: B1-, B2- és B6-vitamin, réz és mangán
 • Normál szénhidrát anyagcsere: cink
 • Sejtvédelem az oxidatív stressztől: réz, mangán, cink

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be naponta 3 kapszulát. A terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, és az egészséges, aktív életmód részeként javasolt fogyasztani.

Thermo Complete® étrend-kiegészítő 90 tabletta

Thermo Complete® étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0050

Termék áttekintés

 

A Thermo Complete® egy különleges, zöld tea és yerba mate különleges keverékével készült, természetes forrásból származó koffeint tartalmazó étrend-kiegészítő. C-vitamint is tartalmaz, ami hozzájárul az energia-anyagcsere normális működéséhez, és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

82mg koffeint tartalmaz adagonként, hogy fokozza szellemi teljesítőképességét a koncentráció javításával.*

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • C-vitamin – hozzájárul a fáradtság és levertség csökkentéséhez
 • Adagonként 82mg koffein*

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be napi egy-két tablettát délelőtt, vagy délután. Fogyassza élvezettel a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint az egészséges, aktív életmód részeként.

 

*Javasoljuk, hogy a teljes napi koffeinbevitel ne haladja meg a napi 400 mg-ot (200 mg a várandós, vagy szoptató nőknek).

Xtra-Cal® kálcium kiegészítő 90 tabletta

Xtra-Cal® kálcium kiegészítő termékkép
SKU 0020

Termék áttekintés

 

Az Xtra-Cal® egy egyedülálló, kalciumban, D-vitaminban, rézben, magánban és cinkben gazdag étrend-kiegészítő. A kalcium szükséges a fogak és csontok egészségének megőrzéséhez. Különleges formulánk D-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul a kalcium felszívódásához és a normális izomfunkciók fenntartásához.

Az Xtra-Cal® az egészséges csontok és fogak megőrzéséhez szükséges kalcium napi ajánlott beviteli mennyiségének több, mint 100%-át tartalmazza.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • A kalcium segít az egészséges csontok és fogak megőrzésében
 • D-vitaminban gazdag, ami alapvető fontosságú a kalcium felszívódásához és a megfelelő izomműködéshez
 • Egy napi adag 850mg kalciumot tartalmaz
 • Tartalmaz még rezet, mangánt és cinket is

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be egy tablettát étkezéshez naponta háromszor. 

A terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, és az egészséges, aktív életmód részeként javasolt fogyasztani.

 

*Ajánlott napi mennyiség

EGÉSZSÉGES ZSÍROK

Testünknek kis mennyiségben ugyan, de szüksége van zsírokra a megfelelő működéshez. Kis mennyiségben és a megfelelő egyensúlyban, az esszenciális zsírsavak hozzájárulnak a normál látás és agyi funkciók fenntartásához. 

Herbalifeline® Max omega-3 30 kapszula

SKU 0043

Termék áttekintés

 

A Herbalifeline® Max egy fenntartható forrásból származó Omega-3 (EPA és DHA) esszenciális zsírsavban gazdag étrend-kiegészítő, ami hozzájárul a szív normális működéséhez és a normális vérnyomás fenntartásához.*

A DHA a normális agyfunkciók és normális látás fenntartásához is hozzájárul.*

A Herbalifeline®  Max esszenciális olajokat (kakukkfű és borsmenta) tartalmaz a frissebb utóízért. A Herbalifeline®  Maxszal elérheti a napi ajánlott Omega-3 esszenciális zsírsav bevitelt és az egészséges zsírok minden előnyös hatását.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Fenntartható forrásból származó halolaj a Friend of the Sea tanúsítványával
 • Vegetáriánus zselé kapszula –mindegyik kapszula 375mg EPA, és 250mg DHA zsírsavat tartalmaz
 • Esszenciális olajokat tartalmaz a frissebb utóízért
 • Szakértő táplálkozás az agy, szem és a szív egészségéért*

 

Napi felhasználás:

1 kapszula: hozzájárul a normális szívműködéshez, normális látáshoz és agyi funkciókhoz

4 kapszula: hozzájárul a normális szívműködéshez, normális látáshoz és agyi funkciókhoz, és a vér normális triglicerid szintjéhez

5 kapszula: hozzájárul a normális szívműködéshez, normális látáshoz és agyi funkciókhoz, a vér normális triglicerid szintjéhez, és a normális vérnyomáshoz 

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be 1, 4, vagy 5 kapszulát (attól függően, milyen hatást szeretne elérni) étkezés közben napközben. A legjobb, ha a Herbalifeline® Max kapszulát egy pohár vízzel veszi be. A terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód részeként fogyassza!

 

*Minden felsorolt jótékony hatás attól függ, hány kapszulát vesz be.

ROST

A normális emésztési funkciók fenntartásához egy felnőttnek napi 25 g rost bevitelére van szüksége, de többségünk közel sem fogyaszt elegendő rostot. Hogy segítsünk elérni a napi ajánlott mennyiséget, rostban gazdag kiegészítők széles skáláját kínáljuk.

Microbiotic Max Étrend-kiegészítő Vanília 20 tasak

Microbiotic Max, por formájú étrend-kiegészítő, amely probiotikumok és prebiotikus rostok kombinációjával készült.
SKU 173K

Termék áttekintés

Az emésztőrendszered hihetetlen. Baktériumok trillióinak ad otthont; némelyik jó, némelyik rossz, és a legtöbbjük a bélrendszerben él*. A bélrendszerünk rengeteg mindent csinál anélkül, hogy észrevennénk: az ételek tápanyagokra való lebontásától kezdve az energia felszabadításáig és a hulladékok eltávolításáig a szervezetünkből**.   

Ezért fontos, hogy probiotikumokat és prebiotikumokat tartalmazó élelmiszerek fogyasztásával gondoskodj a bélrendszer egészségéről. A probiotikumok, mint például a Lactobacillus és a Bifidobacterium törzsek, segíthetnek kiegyensúlyozni a bélben lévő jó baktériumok gazdagságát és sokféleségét ***, ****, míg a prebiotikumok a jó baktériumokat táplálják***.    

A Microbiotic Max egy por formátumú étrend-kiegészítő, amely probiotikumok és prebiotikus rostok kombinációjával készült, amelyek harmonikusan együttműködve támogatják a táplálkozási célokat. 

Ez a termék magas rosttartalmú, és minden adag 2 milliárd élő baktériumot tartalmaz a Bifidobacterium lactis és Lactobacillus helveticus törzsekből. 

Élvezd ennek a sokoldalú terméknek a finom vanília ízét, ha 1 tasakot adsz 1 fél pohár vízhez, vagy turmixolás után belekevered kedvenc Formula 1 shake-edbe.   

A Microbiotic Max 20 tasakos dobozban kapható, így még könnyebben támogathatod táplálkozási céljaid 

Kulcsfontosságú előnyök: 

 • 2 milliárd élő baktériumot tartalmaz a Bifidobacterium lactis és Lactobacillus helveticus törzsekből. 
 • gluténmentes 
 • magas rosttartalmú 
 • nem tartalmaz édesítőket, színezéket vagy tartósítókat  
 • nem kell hűteni 
 • Enyhe vaníliás íz 

Fogyasztási javaslat:  

Tegyél 1 tasakot (2 g) egy fél pohár vízhez (kb. 100 ml), keverd össze, amíg feloldódik, és élvezd. Idd meg önmagában, vagy add hozzá a kedvenc Formula 1 turmixodhoz. Kérjük, keverés után add hozzá, és 25°C alatti hőmérsékletű folyadékokat használj, hogy ne befolyásolja a termék hatékonyságát. Élvezd a Microbiotic Max-ot naponta egyszer.  

Használd ezt a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrend keretében, az egészséges, aktív életmód részeként.. 

Multi-Rost ital cukormentes 204 g

Multi-Rost ital cukormentes termékkép
SKU 2554

Termék áttekintés

 

A rost alapvető fontosságú az egészséges emésztéshez. Azonban az átlagember meg sem közelíti a 25-31 gramm ajánlott napi rost mennyiséget, amire a szervezetnek szüksége van.

A Multi-Rost Ital ízletes és könnyű módja a napi rostbevitel növelésének, és az egészséges emésztés támogatásának.* Oldódó és nem oldódó rostok egyedi keveréke, cukormentes** és nem tartalmaz mesterséges édesítőt. 

A Multi-Rost Ital 6 természetes rostforrás - alma, zab, kukorica, citrom, cikória és szója - keverékét tartalmazza, amik segítik a jótékony baktériumok fejlődését az emésztőrendszerben.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • 5g rost adagonként
 • 6 természetes rostforrás
 • 18 kalória adagonként
 • Cukormentes**
 • Nem tartalmaz mesterséges édesítőt
 • Oldódó és nem oldódó rostokat egyaránt tartalmaz

 

Felhasználási javaslat:

Keverjen egy mérőkanálnyi (6,8 g) port 1,5 dl vízhez, vagy adjon egy mérőkanálnyit kedvenc Formula 1 Shake-jéhez!

 

Fogyassza élvezettel a terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrendet követve, egy egészséges, aktív életmód részeként!

 

*A zabrost hozzájárul a salakanyagok nagyobb mértékű ürüléséhez.

** 0,1 g természetesen előforduló cukrot tartalmaz.

Beta Heart® italpor 229 g

Beta Heart® italpor termékkép
SKU 0267

Termék áttekintés

 

A Beta Heart egy tápláló, vanília ízű por, ami egy kulcsfontosságú összetevőt, zab béta-gkülánt, Oatwell™-t tartalmaz. A zab béta-glükánról kimutatták, hogy csökkenti a vér koleszterinszintjét. A magas koleszterinszint kockázati tényező a szívkoszorúér betegségek kialakulásában. A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normális koleszterinszintjének fenntartásához.

 

Legfontosabb tulajdonságok és előnyök:

 • 3g zab béta-glükán
 • Magas rosttartalom (3g/kanál)
 • Cukormentes
 • Nem tartalmaz mesterséges édesítőt
 • Fehérjeforrás
 • 25 kcal / kanál

 

Használati utasítás:

Keverjen össze 2 kanál terméket 2,2 dl vízzel, vagy cukormentes itallal! A Beta Heart-ot a hozzákeverheti a kedvenc gyümölcsitalával, vagy hozzáadhatja a kedvenc Formula 1 shake-jéhez.

Fogyassza a terméket kiegyensúlyozott, változatos étrend részeként, az egészséges, aktív életmódba illesztve!

FITOTÁPANYAGOK

A fitotápanyagok anitoxidánsként működnek és segítenek fenntartani az immunrendszer normális működését. Turbózd fel napi fitotápanyag-beviteledet a RoseGuard® segítségével – rostban és A-, C- és E-vitaminokban gazdag rost megoldás a Herbalife Nutrition-től.

RoseGuard® étrend-kiegészítő 60 tabletta

RoseGuard® étrend-kiegészítő termékkép
SKU 0139

Termék áttekintés

 

Alapvető fontosságú, hogy gondoskodjunk a testünkről és megkapjuk a szükséges tápanyagokat. Legjobb szándékunk ellenére is néha az étrendünk lehet, hogy nem tartalmazza a megfelelő mennyiséget minden tápanyagból, amire a testünknek szüksége van az egészséges fejlődéshez. 

Ez az, amiben a vitaminok és ásványi anyagok, valamint egyéb étrend-kiegészítők, mint például a RoseGuard® tudnak segíteni, és támogatják az egészséges, aktív életmódot.

A RoseGuard® egy napi fogyasztásra szánt étrend-kiegészítő rozmaring kivonatot tartalmaz. A-, C-, és E-vitaminok szakértők által összeállított keveréke, ami támogatja az immunrendszer egészségét, és védi a sejteket az oxidatív stressztől.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • Magas A-, C-, E-vitamin tartalom az immunrendszer normális és egészséges működéséhez 
 • Két tabletta biztosítja az A-, és C-vitamin napi ajánlott bevitelének (RDA**) 100%-át 
 • Gondosan kiválogatott növényi összetevőkkel, rozmaringgal és kurkumával

 

Felhasználási javaslat:

Vegyen be napi két tablettát étkezések mellé. Fogyassza élvezettel a terméket a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint az egészséges aktív életmód részeként! 

 

**Ajánlott napi beviteli mennyiség.

EXTRA FEHÉRJE

Turbózd fel fehérje-beviteledet egyetlen egyszerű lépésben. Magas minőségű fehérjét tartalmazó kiegészítőink tökéletesen étkezéseid kiegészítéséhez, vagy snack-nek. Élvezd ezeket turmixokban, shake-ekben, vagy tegyél egy kanállal belőle kedvenc egészség-táladba, főzelékekbe.

Fehérje Italkeverék vanília 588 g

Fehérje Italkeverék vanília termékkép
SKU 2600

Termék áttekintés

 

Növelje napi fehérjebevitelét ezzel az ízletes, vanília ízű itallal, amely gyorsan és könnyen elkészíthető.

A Fehérje Italpor (PDM) 15gramm kiváló minőségű fehérjét tartalmaz adagonként, 20 vitamint, ásványi anyagot, és vegetáriánusok számára is megfelelő.

A Fehérje Italport személyre szabhatja étrendi igényeinek, életmódjának és ízlésének megfelelően. Egyszerűen adja hozzá a kedvenc Formula 1 shake-jéhez, és egy gazdagabb és krémesebb tápláló italt kap.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • 15g kiváló minőségű fehérje
 • 7 g szénhidrát
 • 20 alapvető vitamin és ásványi anyag
 • Vegetáriánusok számára is megfelelő
 • Vízzel is elkészíthető

 

Felhasználási javaslat:

Használat előtt finoman rázza fel a dobozt, mivel a tartalma leülepedhet. 

Vízzel: 2 evőkanálnyit (28 gramm) keverjen el 2,5 dl vízzel, és rázza/keverje simára.

Formula 1 shake-kel: 2 evőkanál (28 gramm) Fehérje Italport és 2 evőkanál (26 gramm) Formula 1 Kiegyensúlyozott Shake Mixet keverjen el 3 dl vízzel. Rázza/keverje simára, és fogyassza élvezettel.

A termék fogyasztását a kiegyensúlyozott, változatos étrend és az egészséges, aktív életmód részeként javasoljuk.

Formula 3 Személyre szabott fehérje-koncentrátum 240 g

Fehérje Italkeverék vanília termékkép
SKU 0242

Termék áttekintés

 

A fehérje az egyik fő tápanyag, amely megtalálható az ételeinkben és a kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú eleme. Míg egyéni szükségleteink különbözőek lehetnek, fontos, hogy teljesítsük a napi fehérjeszükségletünket, és esszenciális aminosavak az étrendből származzanak, ne az izmainkból.

A Személyre szabott Fehérje-koncentrátum magas fehérje tartalmú keverék, amely beleilleszthető az Ön életmódjára és táplálkozási igényeire szabható.

Egy natúr és édesítés nélküli formula, amely gazdag szójában és tejsavófehérjében*, és belekeverhető ételekbe, italokba, hozzáadhatja kedvenc Formula 1 shake-jéhez is, hogy személyre szabhassa napi fehérjebevitelét.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • 5g kiváló minőségű fehérje minden adagban (szója- és tejsavófehérje)
 • Natúr, édesítés nélküli keverék

 

Felhasználási javaslat:

Használat előtt finoman rázza fel a dobozt, mivel a tartalma leülepedhet. Egy csapott teáskanálnyi (6gramm) Személyre szabott Fehérje-koncentrátum 5 gramm fehérjét tartalmaz. Napi 1-4 adag fogyasztása javasolt.

A termék fogyasztását a kiegyensúlyozott, változatos étrend és az egészséges, aktív életmód részeként javasoljuk.

 

*A fehérje segíti a sovány izomtömeg felépítését és a csontok egészségének megőrzését.