SPORTTÁPLÁLKOZÁS

SPORTTÁPLÁLKOZÁS

Eddz úgy, mint egy profi sportoló! Emeld edzettségedet, teljesítményedet és regenerálódásodat egy új szintre a Herbalife24® skálával. 24 órás sporttáplálkozási vonalunkat több mint 190 csapat, sportoló és esemény használja a világ minden táján, hogy a legjobb formájukat hozzák.

EDZÉS ELŐTT

Tested felkészítése edzés előtt legalább annyira fontos, mit az edzés utáni feltöltődés. Hozd ki a legtöbbet edzésedből hidratálással és nyerj extra energiát Lift Off ® peszgőtablettánkkal.

Lift Off® energiaital citrom-lime 10 tabletta

Lift Off® energiaital citrom-lime termékkép

SKU 3152

Termék áttekintés

 

Hidratáljon és energetizálja testét a LiftOff citrom-lime ízű pezsgőtablettával!

Ez az alacsony kalóriatartalmú energiaital koffeinport és a guarana növényből származó természetes koffeint tartalmaz. Adagonként csak 10 kalóriával a LiftOff ideális és egészségesebb alternatíva a szénsavas italok helyett, amelyek cukortartalma magas lehet.

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök:

 • 85mg koffein adagonként*
 • B-vitaminok (B1, B2, B3, B6, pantoténsav, biotin) 
 • C-vitamin
 • Természetes koffein guarana növényből

 

Felhasználási javaslat:

Fogyasszon napi egy-két pezsgőtablettát vízben feloldva.

 

**Javasoljuk, hogy a teljes napi koffeinbevitel ne haladja meg a napi 400 mg-ot (200 mg a várandós, vagy szoptató nőknek).

Guarana Tabletta koffeines kiegészítő 60 tabletta

Guarana Tabletta koffeines kiegészítő termékkép
SKU 0124

Termék áttekintés

 

Az N-R-G Természetes Guarana Tabletta a narancs pekoe (tradicionális fekete tea) és a guarana (ősi amazóniai koffeintartalmú mag*) keverékével készült étrend-kiegészítő. 

 

Legfontosabb jellemzők és előnyök

 • 800mg guarana mag por tablettánként
 • 32mg koffein

 

Felhasználási javaslat:

Fogyasszon 2-4 tablettát naponta. Fogyassza élvezettel a kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint az egészséges, aktív életmód részeként.

 

*Javasoljuk, hogy a teljes napi koffeinbevitel ne haladja meg a napi 400 mg-ot (200 mg a várandós, vagy szoptató nőknek).

EDZÉS KÖZBEN, EGÉSZ NAP

Tartsd fenn erőnlétedet az edzés során és turbózd fel folyadékbeviteledet a Herbalife24® elektrolit sportitalokkal. Optimalizáld teljesítményed. Akár csak lazán kocogsz, akár profi sportoló vagy, napi tápanyag szükségleteid elérése és a hidratálás kulcsfontosságú edzésed  és regenerálódásod során. Eddz úgy, mint egy profi sportoló és szabadítsd fel a benned rejlő potenciált kompromisszumoktól mentes sporttáplálkozási skálánkkal.

Herbalife24® CR7 Drive sportital acai bogyó 540 g

Herbalife24® CR7 Drive sportital acai bogyó termékkép
SKU 1466

Termék áttekintés

Sportolónak lenni olyan életstílus, ami a napi szükségleteknek megfelelő dinamikus táplálkozást igényel.  

Akár egy intenzív focimeccset játszik, akár edz, akár az edzőterembe megy, szüksége van olyan termékekre, amelyek segítenek Önnek a felkészülésben, edzésben és a regenerálódásban. 

Sportolónak lenni olyan életstílus, ami a napi szükségleteknek megfelelő dinamikus táplálkozást igényel.  

Akár egy intenzív focimeccset játszik, akár edz, akár az edzőterembe megy, szüksége van olyan termékekre, amelyek segítenek Önnek a felkészülésben, edzésben és a regenerálódásban. 

A Herbalife24® CR7 Drive egy acai bogyó ízű sportital, amelyet táplálkozási szakértők fejlesztettek ki Cristiano Ronaldoval, a nemzetközi labdarúgó sztárral együtt.  

A CR7 Drive egy szénhidrát-elektrolit megoldás, ami bizonyítottan javítja a víz felszívódását testmozgás közben*, és segít fenntartani az állóképességi teljesítményt** 

Legfontosabb jellemzők és előnyök: 

 • B12 vitamint és magnéziumot tartalmaz 
 • Adagonként kevesebb, mint 100 kcal 
 • Lágy acai bogyó íz 
 • Nem tartalmaz mesterséges édesítőt 
 • Javítja a víz felszívódását a testmozgás közben* 

Felhasználási javaslat: 

Finoman rázza fel a dobozt, mivel a tartalma leülepedhet. Keverjen össze két csapott kanál (27 gramm) italport 5 dl vízzel, rázza fel alaposan és fogyassza élvezettel. A legjobb eredmény érdekében fogyassza testmozgás közben.  

Minden Herbalife24® termék teljes körűen bevizsgált tiltott összetevőkre független harmadik fél által. 

A terméket egy kiegyensúlyozott és változatos étrend és egészséges életmód részeként használja! 

*A szénhidrát-elektrolit megoldások javítják a víz felszívódását testmozgás közben. 

**A szénhidrát-elektrolit megoldások hozzájárulnak az állóképességi teljesítmény fenntartásához hosszú ideig tartó testmozgás során.