TESTSÚLY-KONTROLL

SHAKEK

A teljesértékű, 100% vegán összetevőkből álló Herbalife Nutrition Formula 1 az összes kulcsfontosságú mikro- és makrotápanyagot tartalmazza, amire testednek szüksége van az egészséges működéshez.  Ez a kiváló minőségű, növényi alapú fehérjével készült shake egy fantasztikus és egyszerű alternatíva a hagyományos reggeli vagy más étkezések helyett. Egészséges és kényelmes, alacsony kalóriatartalmú, és 8 különböző ízvariációban kapható!

SNACKEK

Ha nassolni támad kedved, választhatsz az egészséges, magas fehérjetartalmú snackjeink közül! Akár egy gyors tízóraira van szükséged, akár egy délutáni lazulós rágcsára, termékeink között megtalálod a Neked valót – ezek a fehérjeszeletek és italkeverékek 100%-ig illeszkednek az étkezési tervedhez, így bármikor bűntudat nélkül fogyaszthatod!

ALACSONY KALÓRIATARTALMÚ ITALOK

A vitalitás alapja a hidratáltság, kívül-belül, ezért kiemelten fontos, hogy mindig minőségi italokat fogyassz! Alacsony kalóriatartalmú italaink könnyen hozzáilleszthetők a testsúlyoddal kapcsolatos céljaidhoz, így akár az Aloe Vera tartalmú frissítőinket, akár teáinkat választod, jó döntést hozol!