MAGAMRÓL

Bíró Csilla vagyok, 41 éves közgazdász.

19 éve ismerkedtem meg a Herbalife programjaival.
Már kis gyermekként is túlsúlyproblémákkal küzdöttem. Rengeteg fogyókúrás programban vettem részt, még orvosi tesztprogramokban is. Az eredmény mindig ugyan az volt, sikerült fogyni, de sajnos rövid időn belül vissza is jöttek a kilók és a nem kívánt zsírpárnák.

21 éves koromban 86 kg-os testsúllyal küszködve az akkori orvosom javaslatára elkezdtem a Herbalife programot használni, bár akkor már nehéz volt a  tartós sikerben  hinnem.

A szervezetem már teljesen kikészült a különböző fogyókúrák miatt, töredezett a körmöm,a  hajam, fáradékony lettem, teljes vitamin és energia hiánnyal küzdöttem.

Mivel a Herbalife nem csak fogyókúráról hanem az egészséges táplálkozásról a szervezet vitalizálásáról is szól, így hát az egészségem helyrehozása céljából kezdtem használni a termékeket.
A tanácsadóm segítségével beállítottunk egy személyre szabott testsúlykontroll programot. 9 hónap alatt folyamatos kontroll mellett sikerült leadnom 25 kg-ot. Az elért eredményt azóta is tartom, a vitalizáló program segítségével a szervezetem és az energiaszintem kiegyensúlyozott, sőt egyre jobb és jobb. Visszakaptam az önbizalmamat, elmúlt az emésztési problémám, a vitaminhiányom, a körmöm erős, a hajhullásom már a múlté.

A tartós eredményem láttán egyre többen érdeklődtek, mivel tudom magam ilyen energikusan és fitten tartani. Ajánlottam a megfelelő programokat és egyre több elégedett fogyasztóm lett, hiszen a termékek magas minőségéhez már csak a megfelelő tanácsadást kellett biztosítanom. 2004-ben az államvizsgám után nem kellett állás után rohangálnom, főállású Herbalife tanácsadó lettem.

  Életem legjobb döntése volt :

  • másoknak segíthetek a vágyaik elérésében és egészségük, alakjuk helyreállításában
  • mindenkinek és mindig szükség lesz például  egy egészséges reggelire
  • saját magam főnöke vagyok, magamnak osztom be az időmet
  • globális vállalkozáshoz tartozhatom, amely még a New York-i tőzsdén is be van jegyezve
  • a termékek mögött komoly orvosi háttér,  kutatások és fejlesztések állnak
  • minden hónapban pontosan megkapom a fizetésem, nem kell tartanom a munkanélküliségtől
  • jelenleg 87 országban vannak elégedett fogyasztók, tehát nemzetközileg dolgozhatom, és ehhez a 33 éve folyamatosan növekvő cég megfelelő háttértámogatást, és oktatás biztosít

5 év elteltével komoly elismeréseket szereztem, és mint pályakezdő büszke vagyok, hogy a Herbelife segítségével évente 3-4szer megyek külföldre, továbbképzések és nyaralások céljából. Teljesítményemmel arányos a jövedelmem,  plusz  vannak a  további juttatások is. Például 2005-ben megnyertem az utazást a cég 25 éves évfordulójára Amerikába , amiért semmi mást nem tettem mint minden nap elláttam a fogyasztóimat a számukra megfelelő tanácsokkal, és segítettem a dolgozni vágyó munkatársaimat a céljaik elérésében.

Nagyon jó érzés hogy rengeteg embernek tudtam segíteni az egészségük és életük helyreállításában.

A Herbalife segítségével egészséget, vitalitást, pénzügyi szabadságot, önállóságot, magabiztosságot biztosíthat saját maga családja és mások számára.

Szeretné Ön is megváltoztatni életét?
Hívjon most!
06-30/9766-144